dimecres

Dimarts groc

La plataforma “Badalona es mou”,constituïda per la Federació d'Associacions de mares i pares d'alumnes de centres públics de Badalona, va posar en marxa el projecte "Dimarts groc" el passat Desembre de 2010.

La proposta consisteix en que pares, mares, mestres i alumnes portin cada dimarts una samarreta groga amb el lema "SOS Ensenyament Públic de Qualitat". La iniciativa pretén lluitar contra les retallades en matèria de sanitat i sobretot educació. La plataforma reclama: "Un gir en la política econòmica d'Artur Mas perquè prioritzi la defensa de l'Estat del Benestar, els serveis públics i els llocs de treball". Treballen per difondre accions reivindicatives unitàries en defensa de l'ensenyament públic.
Es coordinen en assemblees grogues, a través del blog i del facebook. Estan en contacte amb altres moviments, com la "marea verde" a Madrid i la "marea negra" al País Valencià.


 
La marea groga s'ha estès com una taca d'oli. Ja s'han venut més de dotze mil samarretes grogues, i no tant sols a Badalona. La mobilització ha arribat a Escoles i Instituts de les Franqueses del Vallès, Vilassar de Mar, Masnou, Rubí, Cornellà de Llobregat, el Prat de Llobregat, Montcada i Reixac, Sant Adrià del Besos i Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada