dijous

El 15-O pren forma als carrers de Barcelona


El passat 15 d'Octubre la manifestació dels indignats i les indignades va inundar els carrers de Barcelona. Es va iniciar a les 17:00h a Plaça Catalunya; va baixar pel Passeig de Gràcia, va travessar el Carrer Aragó i finalment va recórrer el Passeig de Sant Joan per acabar a Arc de Triomf a les 20:30h.

Més de 350.000 persones van assistir a la manifestació per lluitar contra l’actual sistema polític; i reivindicar canvis en sanitat i ensenyament. El recorregut va transcórrer de forma pacífica i sense incidents. Al arribar al final d’aquest es van realitzar diferents tipus d’activitats per a cadascun del tres col·lectius següents, els quals es caracteritzaven amb diferents colors: estudiants (vermell), l’habitatge (verd) i sanitat (blanc). Cada grup va realitzar assemblees per a exposar noves propostes i millores en el futur.

La sortida als carrers d’aquest passat dissabte es va produir en un àmbit global. Més de 900 ciutats van sortir al carrer per reivindicar canvis en l’economia, la política. En general un canvi en l’actual sistema democràtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada