divendres

"Estudiants i treballadors: mateixa lluita"


Ahir, dia 17 de Novembre , la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PDUP) va convocar una jornada de vaga a les universitats a causa de l polèmica que estan provocant les polítiques educatives que la Generalitat està aplicant.

Les conseqüències d’aquestes polítiques són preocupants: reducció del sou que ha arribat, en diversos casos, al 60%, acomiadaments de personal d’administració i professorat, augment de les taxes que han de pagar els estudiants. 

Aquests fets posen de manifest una clara disminució de la qualitat docent, una falta de professorat, una massificació a les aules. A aquesta situació se li suma que cada vegada és més difícil accedir a estudis superiors; això comporta una disminució del sector que hi aconsegueix accedir. 

La vaga va ser convocada a diversos punts: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Palma, Castelló, València i Alacant.  

“La Candidatura de Unió Popular (CUP) assegura que hi havia 30.000 manifestants”

L’objectiu d’aquesta vaga i manifestació és molt més que lluitar contra les retallades en l’educació. Demana la unió del conjunt de la ciutadania i lluitar junts contres les injustícies que estem patint.
És imprescindible que la gent prengui consciència de la situació, entengui el que està passant, es mobilitzi i s’organitzi; ara més que mai!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada